Avís Legal i Política de Dades

Avís Legal

La present informació i avís (a partir d’ara, l’ “Avís Legal”) regula l’ús del servei d’accés i utilització de la Web www.acupunturabarcelona.cat.

La utilització de la Web atribueix la condició d’usuari de la Web (a partir d’ara, l’ “Usuari”) i implica l’aceptació plena de totes i cadascuna de las disposicions incloses en aquest Avís Legal en la versió publicada per Víctor Espiga en el moment en que l’Usuari accedeixi a la Web. Víctor Espiga es reserva el dret a modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense previ avís, la presentació i configuració dels continguts i serveis de la Web, així com les condicions requerides per a la seva utilització quan sigui convenient per a una millor prestació.

El contingut de la present Web està protegit per les lleis de propietat intel.lectual.
Aqeust continguts hauran de ser usats de forma correcta i lícita per l’usuari i, en particular queda obligat a utilitzar aquests continguts de forma diligent, correcta i lícita. No podran utilitzar-se els continguts de forma contrària a la llei, a la moral o a les bones costums acceptades a l’ordre públic.

Aquesta Web pot establir enllaçoss a altres pàgines Web que pertanyen a tercers sobre els que Víctor Espiga no té cap control, no assumint responsabilitat ni compromís sobre la informació continguda a aquestes pàgines ni dels serveis o productes que s’ofereixin.

Està prohibida la transmissió de qualsevol tipus de dades que vostè pugui realitzar a aquesta Web, o a altres que pertanyin a tercers amb links que podrà trobar dins d’aquesta Web, que atenti contra els drets de propietat de tercers, siguin obscens, pornogràfics, difamatoris, de caràcter amenaçant o material que pugui ser considerat delicte o falta en virtut del vigent Códi Penal. Queda prohibida la reproducció, còpia, distribució, transformació o modificació de continguts (textos, imatges, veus o estructura) si no és té l’autorització expresa i per escrit del titular dels drets adquirits.

L’usuari es compromet a utilitzar la Web amb conformitat amb la llei, el presente Aví Legal, i altres avisos, reglaments d’ús i instruccions posats en en el seu coneixement, així como amb la moral i les bones costums generalment asceptades i l’ordre públic i s’abstendrà d’utilitzar la Web amb fins o efectes il.lícits, prohibits en el present Aviso Legal, lesius dels drets i d’interesos de tercers.

Víctor Espiga es reserva el dret a denegar o retirar l’accés a la Web, en qualsevol moment i sense necessitat de preavís, a aquells usuaris que incumpleixin les presents Condicions Generals.

De conformitat amb la Llei Orgànica de Protecció de Dades de 15/1999 de 13 de desembre, li comuniquem que la finalitat d’aquest lloc web no és la recollida de dades dels usuaris. No obstant procedeix a la recollida de dades personals mitjançant formularis per a prestar-li determinats serveis com contactar, respondre a una consulta o enviament de documentació. Li informem que l’usuari pot en qualsevol moment exercir el seu dret d’accés, rectificació, cancelació o oposició en relació a les seves dades personale si fós el cas,  realitzanu un escrit a tal efecte i remetre’l a acupunturaespiga@gmail.com.

 

Actualització 23/01/2017