Inici

L ’acupuntura és una especialitat terapèutica que forma part de la Medicina Tradicional Xinesa.

La Medicina Tradicional Xinesa és un model mèdic que a la Xina funciona com un sistema complert, i que a Occident funciona de manera complementària a la medicina convencional, que comprèn un sistema de pensament teòric i pràctic avalat per més de 3000 anys d’experiència. Inspirada en textos antics, l’ acupuntura és el resultat d’un procés continu d’observació, experiència i pensament crític. Com que forma part d’un entorn cultural diferent al nostre, ha elaborat la seva pròpia manera d’entendre el cos humà, la salut i la malaltia. La perspectiva oriental de la salut abasta la totalitat com a punt de partida, reconeixent l’univers com un camp d’energia que es manifesta en dos forces oposades i complementàries: el Yin i el Yang. Tot el que existeix a la natura, incloent l’ésser humà, són expressions i interrelacions d’aquesta energia universal que rep el nom de Qi.

Aquesta web d’ acupuntura i de Medicina Tradicional Xinesa, va dirigida als pacients i a la població general, i la seva missió és apropar informació de qualitat sobre acupuntura, i presentar-vos la nostra consulta al centre de Barcelona.

Aquesta web no rep cap tipus de financiació externa, ni conté cap tipus de publicitat.

La informació d’aquesta web no reemplaça la informació obtingunda mitjançant la relació entre un pacient i el seu metge, i en cas de dubte, consulti amb el seu professional de salut de referència.

     

Actualització 23/01/2017